Actualitate

S-A INAUGURAT CASA CLUBURILOR LA COLEGIUL NAȚIONAL „TRAIAN”

„Astăzi m-am alăturat elevilor și profesorilor Colegiului Național Traian și am inaugurat împreună Casa Cluburilor, un proiect drag mie, ce a adus bucurie elevilor și cadrelor didactice de la liceul Traian. Fiecare clasă din noua clădire găzduiește laboratoare atât pentru elevii pasionați de robotică, astronomie sau voluntariat, cât și pentru cei care iubesc teatrul, literatura, gastronomia ori dansul.
Am investit peste două milioane de lei, fonduri din Programul Național de Dezvoltare Locală II, în reabilitarea unei clădiri dezafectate, care astăzi găzduiește 10 laboratoare destinate activităților din timpul liber al elevilor. De asemenea, am inițiat un proiect, prin Planul Național de Redresare și Reziliență pentru a dota aceste laboratoare cu aparatură de ultimă generație.
Alături de materiile învățate la școală, acestea sunt cele care încununează cu succes drumul copiilor noștri în viață, îi ajută să își descopere abilitățile și să își fructifice talentul.
Vom continua să identificăm și să investim în astfel de spații în incinta școlilor și liceelor, pe care să le transformăm în săli și laboratoare moderne pentru copiii noștri”, a declarat primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu.