Actualitate

Fonduri de 186.305.955 lei aduse în Gorj, de la începutul acestui an!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, este bucuros: s-a reușit aducerea în Gorj de fonduri de peste 186.305.955 lei, de la începutul lui 2023! O performanță frumoasă la debutul anului, ccare speră să fie continuată cel puțin în același ritm:
„Pentru mine sunt importante TOATE localitățile Gorjului și am sprijinit primarii indiferent de culoarea politică pe care o au.
Județul nostru traversează o perioadă grea din cauza crizelor suprapuse, frământat de cutremurele înregistrate sau de incertitudine din punct de vedere economic, iar obiectivul este acela de a crea alternative de dezvoltare.
Sunt bucuros că avem această posibilitate și vreau ca primarii să profite la maxim de programele pe care le au la dispoziție.
Într-o perioadă relativ scurtă, împreună cu domnul Cosmin Popescu am reușit să sprijinim zeci de primari din Gorj să își susțină proiectele până la faza de semnare și nu ne oprim aici. Ne dorim ca toți primarii din Gorj, indiferent de partidul din care fac parte, să beneficieze de cel puțin două proiecte destinate dezvoltării localităților lor.
Împreună DEZVOLTĂM GORJUL!
#GorjulContează”, a postat șeful PSD Gorj pe pagina sa de socializare.