Actualitate

Doi bărbaţi au furat, de Sf. Valentin, o avere din casa unei tinere de 23 ani

Doi bărbaţi, de 21, respectiv 24 ani, au furat dintr-o locuinţă din Balş bijuterii în valoare de 90.000 lei. Au fost prinşi după patru zile.
Bărbaţii sunt din Drăgoteşti, judeţul Dolj, dar locuiau cu forme nelegale în Voineasa, unde au şi fost descoperiţi de politişti. Tinerii acţionau ca-n filme, fiind dotaţi cu mănuşi şi cagule. Aceştia au dat o spargere în casa unei tinere de 23 ani din oraşul Balş chiar în ziua de Sf. Valentin, sustrăgând bijuterii în valoare de 90.000 lei. Aproximativ 90% din bunuri au fost recuperate de poliţişti.
„În momentul în care tinerii au observat reprezentaţii legii, au încercat să fugă, însă au fost imobilizaţi de poliţişti, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt. Unul dintre tineri ar fi încercat să ascundă în pământ o brăţară din aur, însă a fost observat de oamenii legii, care au recuperat obiectul. Poliţiştii au efectuat şi o percheziţie domiciliară, unde au fost găsite obiecte care ar fi putut fi folosite la comiterea furtului: cagule şi mănuşi. În fapt, cei doi tineri, de 21 şi, respectiv, 24 de ani, ambii din judeţul Dolj, sunt bănuiţi că, la data de 14 februarie 2020, ar fi pătruns într-o locuinţă din oraşul Balş, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 90.000 de lei. Aceştia ar fi pătruns în locuinţă în momentul în care proprietara era plecată de la domiciliu, uşa de acces nefiind asigurată corespunzător”, a transmis IPJ Olt.
Tinerii au fost reţinuţi de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş şi vor fi prezentaţi cu propunere de arest preventiv.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/