Actualitate

Continuă „asaltul asfaltului” pe străzile Craiovei

Așa cum s-a procedat și cu alte artere din oraș, strada Nanterre s-a asfaltat noaptea, pentru a nu încurca traficul rutier din timpul zilei. Fiind o stradă afectată doar pe anumite porțiuni, s-a decis ca asfaltarea să se facă prin așternerea de semicovoare de bitum, intervenind doar acolo unde era absolut necesar. Urmează să se efectueze și marcajele rutiere, tot pe timpul nopții.
Strada Căprioarei, una din ultimele artere de piatră și pământ din vechiul cartier Brestei, are de acum un strat proaspăt de asfalt. Pe această stradă au fost refăcute trotuarele, intrările la proprietăți și s-a turnat covor de asfalt proaspăt. Astfel, locuitorii și cei care tranzitează strada beneficiază de cele mai bune condiții de trafic.
În paralel cu asfaltarea străzilor de piatră și pământ din cartierele de la periferia Craiovei, continuă și reparațiile din cartiere, atât la străzi, cât și la parcările și aleile dintre blocuri. O astfel de lucrare a fost finalizată și în cartierul Rovine, unde a fost asfaltată strada Desnățui, aleile adiacente și au fost amenajate parcările de la blocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *