Actualitate

TOMA TATOMIR A PLECAT ÎNTR-O LUME MAI BUNĂ

După o lungă și grea suferință, inima celui care a fost Tatomir Toma a încetat să mai bată. Boala necruțătoare l-a doborât într-o zi fatidică de 13 august, iar decesul a survenit când încă mai era în putere, de 66 de ani.

S-a născut într-o familie de oameni harnici și gospodari, iubitori de copii, el fiind cel de-al patrulea băiat din cei opt frați (4 băieți și 4 fete). Școala primară și gimnazială le-a urmat în fostul sat Stejerei al comunei Câlnic. După absolvirea Scolii Gimnaziale, a urmat cursurile Scolii Profesionale de la Sadu și a absolvit ulterior cursurile liceului de la Rovinari, la seral, și școala de maiștri.

A fost un profesionist în meseria de lăcătuș mecanic și, în cadrul C.E.O. Rovinari, a fost promovat în diferite funcții: brigadier de utilaj, maistru electromecanic, iar din anul 1991 a activat ca lider de sindicat, luptând pentru drepturile salariaților. În cadrul organizației sindicale, a ajutat salariații care au suferit de diferite boli, trimițându-i în spitale, unde au fost tratați cu prioritate.

Cel mai mare „defect” al său a fost că și-a lăsat tocmai problemele personale de sănătate pe planul al doilea.

Trupul neînsuflețit se află la capela de la biserica din Câlnic. Înhumarea va avea loc în data de 09.07.2024, la cimitirul din centrul comunei Câlnic, la ora 12:30. Toată comunitatea exprimă un profund regret pentru această irecuperabilă pierdere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *