ActualitateEconomicSocial

COMUNA PLOPȘORU, la doi pași de a deveni o comună, cu adevărat, EUROPEANĂ!

Cea de-a doua etapă a lucrărilor de canalizare din satele Izvoarele, Ceplea, Broșteni, Cursaru și Broștenii de Sus, se află în plină desfășurare. Lucrările efectuate pe ulițele satelor, s-au finalizat, iar acum se marșează puternic pe ambele laturi ale DN 66/E 79, de-a lungul căruia se marea parte a comunei Plopșoru. Este adevărat că săpăturile efectuate, în vederea amplasării conductelor de canalizare, au mai creat neplăceri, prin noroiul apărut, favorizat de ploile de primăvară, dar oamenii satelor au înțeles că altfel nu se putea. Totodată cetățenii sunt conștienți că imediat după lucrările de canalizare, urmează asfaltarea.

Plopșorenii au o mare încredere în primarul Petre Grigorie, fiindcă a fost si este un om al faptelor! În mandatele sale, s-au  făcut multe lucruri importante în comună, în folosul cetățenilor. Grigorie a dus o adevărată luptă pentru binele plopșorenilor, fiind edilul ce conduce o comună formată din contopirea a două foste comune, Ceplea și Plopșoru, fiind una dintre cele mai mari comune din România, având în componența sa, 11 sate! Prin gândirea, abnegația, implicarea sa, cât și prin devotamentul față de cetățeni, primarul Petre Grigorie a atras fonduri guvernamentale și europene, făcând posibile lucrări de mare anvergură, cum ar fi: asfaltarea DC Plopșoru – Daia, asfaltarea a zeci de kilometri de drumuri sătești, agricole și forestiere, canalizarea aproape de final, aducțiune cu apă în toată comuna, modernizarea și reabilitarea școlilor, a bisericilor și multe alte investiții.

În viitorul foarte, foarte apropiat, pe lângă lucrările de asfaltare, ca o cireașă pe tortul plopșorenilor, vor demara LUCRĂRILE DE ADUCȚIUNE A GAZELOR NATURALE, ÎN TOATE SATELE COMUNEI PLOPȘORU!

Bravo primare!

Plopșorenii te vor suține în toate demersurile nobile!