Actualitate

Teatrul de Vară din Caracal va fi reabilitat, modernizat și dotat la standarde europene

La început de an, Administrația Doldurea reușește să obțină finanțarea prin C.N.I. a încă unui obiectiv de investiții –Teatrul de Vară din Caracal va fi reabilitat, modernizat și dotat la standarde europene.
Realizarea obiectivului a fost aprobată de către Compania Națională de Investiții, fiind inclus în Lista sinteză de finanțare, ajungând astfel cel de-al patrulea obiectiv din ultimul an finanțat de C.N.I. Reabilitarea, modernizarea și dotarea Teatrului de vară are o valoare de finanțare de 9.182.592, 38 lei și va fi suportată de către Compania Națională de Investiții prin Programul Național de Construcții de Interes Public. Într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Caracal desfășurată luni 10 ianuarie a.c., consilierii locali au aprobat documentația de avizare a lucrărilor și indicatorii tehnico-economici ai acestui obiectiv, dar și predarea amplasamentului către Ministerul Dezvoltării prin Compania Națională de Investiții, în vederea executării obiectivului „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Teatrului de Vară din municipiul Caracal”.
„Teatrul de Vară se va moderniza total, capacitatea acestuia va fi de 1000 de locuri, va avea un acoperiș retractabil și o utilizare eficientă. Din primăvară până în toamnă târziu, toate spectacolele vor fi susținute în incinta acestuia ”, a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal.