ActualitateSocial

Sănătatea gorjenilor, altă prioritate pentru Cosmin Popescu

Din nou se reliefează grija arătată de Consiliul Județean Gorj, condus de Cosmin Popescu, pentru sănătatea gorjenilor. Astfel, cinci secții – Chirurgie I, Chirurgie II, ORL, Oftalmologie și ATI – ale Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu sunt planificate a intra în reabilitare majoră. SJU Tg-Jiu deja a semnat contractul pentru realizarea documentației, iar termenul prevăzut este de 30 de zile.
„Vom moderniza în integralitate secțiile de Chirurgie I, Chirurgie II, ORL, Oftalmologie. Contractul pentru realizarea documentației este pe o perioadă de 30 de zile. Alocăm imediat banii și se va trece la procedura de achiziție pentru proiectare și execuție. Cum am făcut UPU, așa vor arăta și secțiile Chirurgie I și II, ORL și Oftalmologie, precum și ATI”, a spus Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Reamintim și faptul că SJU Târgu Jiu are 8 noi medici, de la începutul acestui an, încadrați după ce guvernul a deblocat angajările: doi medici specialiști în diabet zaharat, un medic rezident Cardiologie, un medic specialist Terapie intensivă, un medic specialist Oncologie, un medic specialist Radiologie și doi medici rezidenți specialitatea Radiologie.