Actualitate

Şi-a ameninţat soţia aflată pe patul de spital, în urma loviturilor pe care i le-a dat

Un târguijian, în vârstă de 43 de ani, şi-a bătut cu cruzime soţia, care a fost nevoită să se interneze în spital. Soţul agresor nu s-a mulţumit cu ce a făcut şi a mers la spital, unde şi-a ameninţat soţia şi i-a distrus telefonul mobil. Mai mult decât atât, bărbatul avea asupra lui un cuţit tip briceag.
Arma albă a fost găsită asupra bărbatului de către poliţiştii chemaţi să intervină în scandalul conjugal. „În urma investigaţiilor medicale, tinerei i-a fost stabilit diagnosticul de leziuni traumatice, care s-au putut produce prin lovire cu corp dur şi comprimare cu mâna, fiind examinată de medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj, necesitând pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale, fără să îi fi fost pusă în primejdie viaţa. Totodată, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu, cu propuneri legale“, a spus Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere, port fără drept de obiecte periculoase şi violenţă în familie iar, totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioada de 5 zile, împotriva agresorului.

Sursa: http://ziare.eclub.ro