Actualitate

PATRU BĂRBAȚI REȚINUȚI ÎN URMA UNUI SCANDAL ÎN COMUNA RADOMIREȘTI

La data de 16 august a.c., patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 40 de ani, toți din comuna Radomirești, au fost reținuți de polițiști, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În fapt, la data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Radomirești, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, pe o stradă din aceeași localitate, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, iar pentru aplanarea conflictului, polițiștii aflați la fața locului au executat mai multe focuri de avertisment, în plan vertical, fiind restabilită ordinea și liniștea publică.
În urma verificărilor efectuate, au fost identificați 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 40 de ani, care ar fi lovit un alt bărbat, în vârstă de 48 de ani.
La data de 17 august a.c., față de cele patru persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.