Actualitate

Femeie lovită pe trecerea de pietoni

O femeie de 62 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost lovită de o maşină luni dimineaţa, 11 martie, pe o trecere de pietoni din oraş. Şoferul care a provocat accidentul a fugit, dar a fost prins marţi, 12 martie. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de luat vederi a unui magazin din apropiere.
Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Râmnicu Vâlcea l-au găsit astăzi, 12 martie, pe şoferul care a provocat luni dimineaţa un accident de circulaţie. Bărbatul de 51 de ani este din comuna Berislăveşti, judeţul Vâlcea.
Luni dimineaţa, la 112 a sunat o persoană pentru a cere ajutor. O femeie tocmai fusese lovită pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea. După eveniment, conducătorul auto şi-a continuat drumul. Din fericire, victima a suferit leziuni uşoare.
Momentul impactului a fost surprins de o cameră de luat vederi amplasată deasupra unui magazin din apropiere. După cum reiese şi din imagini, femeia s-a asigurat înainte să traverseze. Şi se mai vede, de asemenea, că şoferul circula practic pe sens opus, cel mai probabil în dorinţa de a o ocoli, în loc să oprească.
Au fost demarate imediat verificările, reuşindu-se identificarea persoanei bănuite. „Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost deschis un dosar penal, cercetările în acest caz continuă”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Sursa: http://ziare.eclub.ro