Actualitate

Au furat două tone de ţiţei dintr-un colector

Doi bărbaţi, din comuna Jupâneşti, au fost reţinuţi de poliţişti sub acuzaţia că au sustras două tone de ţiţei de la societate de profil
Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşt i-au prins pe făptaşi la intersecţia D.J. 661 cu D.J. 675/B, pe raza comunei Albeni.
„În urma verificărilor efectuate, în autoturism a fost identificat, ca pasager, un tânăr, de 24 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, iar în urma controlului efectuat, în interiorul autoutilitarei au fost identificate două recipiente tip cub, cu capacitatea de 1000 l fiecare, pline cu produs petrolier. Totodată a fost verificat colectorul de ţiţei, ocazie cu care a fost identificat un furtun cu lungimea de peste 35 m, cu robineţi, ştiuţuri şi chei, specifice sustragerii de produs petrolier. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate pe autoutilitară figurau atribuite unui alt autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false. Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale, iar produsul petrolier identificat a fost predat reprezentanţilor societăţii comerciale păgubite“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.
Faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând, ca astăzi, să fie prezentaţi Parchetului şi Judecătoriei Târgu Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: http://ziare.eclub.ro