Actualitate

Accident rutier grav. Un tânăr de 24 ani şi-a pierdut viaţa

Un tânăr care conducea o maşină pe DN 54 şi-a pierdut viaţa, joi-seara, 28 noiembrie 2019, într-un grav accident rutier.
Un grav accident rutier s-a petrecut joi-seara, 28 noiembrie 2019, la ieşire din municipiul Caracal, în judeţul Olt. Un tânăr în vârstă de 24 ani, din Amărăştii de Jos, judeţul Dolj, care conducea un autoturism pe DN 54, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi autoturismul a lovit un copac de pe marginea drumului. Şoferul a fost grav rănit, în cele din urmă fiind declarat decesul, după efectuarea manevrelor de resuscitare care nu au dat rezultat.
„Pompierii Detaşamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, dar şi un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Olt, au intervenit pe Drumul Național 54, la ieşirea din municipiul Caracal spre Corabia, la un accident rutier. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar şoferul. La sosirea echipajelor, bărbatul, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Amărăştii de Jos, a fost găsit încarcerat, politraumatizat în urma accidentului. Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale şi transportat la CPU Caracal, unde a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alin Băsăşteanu.
„Din primele cercetări a reieşit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din judetul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 54, din direcţia Corabia către Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în afara părţii carosabile unde a intrat în coliziune cu un copac. Conducătorul auto a decedat. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, a transmis şi purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/