Actualitate

500 de copii au primit ghiozdane echipate cu rechizite și dulciuri

Un proiect peren, de suflet, al Rotary Club Râmnicu Vâlcea este „Ghiozdanul de școală”, aflat la a 5-a ediție.
În acest an, peste 500 de copii de la școlile Spiru Haret, Colonia Nuci, Ocnele Mari, Susani și Voicești, precum și de la Fundația „Inima pentru inimă” au primit, în perioada 14-16 septembrie, vizita membrilor Rotary Club Râmnicu Vâlcea, care le-au donat ghiozdane echipate cu rechizite și dulciuri.
Liliana Blidaru, președintele Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2021-2022, a ținut să sublinieze că „scopul acestui proiect este sprijinirea procesului de educație a elevilor, contribuind astfel, într-o oarecare măsură la prevenirea abandonului școlar și la sprijinirea familiilor cu posibilități materiale reduse. Ne dorim să aducem bucurie, să schimbăm în bine viețile semenilor noștri”.
La realizarea proiectului au contribuit membrii clubului, sponsorii și tinerii de la Clubul Interact Râmnicu Vâlcea, care au organizat puncte de colectare pentru rechizite în câteva librării din oraș și de colectare dulciuri în magazinele Diana.
Mulțumiri donatorilor care au contribuit în punctele de colectare, sponsorilor principali: firmele Boromir, Topanel, Hotel Palace Govora cât și medicilor care au donat pentru acest proiect.
„«Să servești pentru a schimba vieți» – deviza acestui an rotarian – este un privilegiu și vom continua acest proiect și altele destinate acestui scop”, a mai spus Liliana Dorina Blidaru