Minerii și energeticienii vor ieși la pensie mai devreme

Prin acțiunea și efortul parlamentarilor PSD de Gorj, o bună parte dintre mineri și energeticieni vor fi pensionați mai devreme.

În sfârșit, legea a trecut de votul parlamentarilor, iar beneficiarii acestei legi, pot fi cu zâmbetul pe buze, fiindcă speranța lor în oamenii care se țin de cuvânt, nu a fost una deșartă.

Lozincile social-democraților „fapte nu vorbe” sau „am promis, ne-am ținut de cuvânt”, s-au dovedit și de această dată, valabile. Trebuie recunoscute meritele PSD-ului gorjean, în frunte cu deputatul Mihai Weber, care a fost alături de cauza minerilor și energeticienilor încă de la început. Cu toate că nu se întrevedea o soluție, iată că efortul pesediștilor gorjeni în Parlament a făcut ca solicitarea salariaților CE Oltenia să poată prinde viață.
„Proiectul de completare a Legii 197/2021 a trecut de votul parlamentarilor, iar minerii și energeticienii din Complexul Energetic Oltenia, care lucrează în cele mai grele condiții, vor putea ieși mai devreme la pensie.
Sunt deosebit de bucuros că efortul depus de noi, parlamentarii PSD, a fost cu folos pentru angajații din TOATĂ ȚARA care se încadrează în această categorie.
PSD este un partid serios, iar atunci când promitem ceva, ne respectăm cuvântul.
Respect minerilor și energeticienilor!”, a postat deputatul Weber pe pagina sa de socializare.