Social

REVELION la Centru de Zi, „CHRISTIAN”, din Târgu-Jiu

Noaptea dintre ani a fost sărbătorită la Centru de Zi, „CHRISTIAN” din Târgu-Jiu, într-o atmosferă specială, cu surprize, muzică, dans și masă festivă.

Șeful centrului, Daniel Andrei, a organizat această festivitate de sărbătorire a Revelionului, într-un mod atât de special, încât toată lumea a fost încântată de felul cum a petrecut noaptea dintre ani.

Soliști îndrăgiți au venit să le cânte celor care s-au distrat la frumosul Revelion organizat aici. Au cântat, Robert Gavrilescu, Nicoleta Priescu și Dogaru Maria Carmen.

Întreg evenimentul a fost filmat de către o prietenă apropiată a celor care frecventează centrul, maestra în astfel de evenimente, Cristina Anghel.

Filmul și o mulțime de poze au rămas ca amintiri ale unui spectacol care a umplut inimile de bucurie, celor prezenți.

Daniel Andrei a mulțumit tuturor factorilor care s-au implicat, care au ajutat la reușita acestui frumos eveniment.

De menționat este faptul că în timpul anului, se organizează numeroase evenimente care sunt menite să încânte sufletele greu încercate ale semenilor noștri de la Centrul De Zi, „CHRISTIAN”, din Târgu-Jiu. Felicitări domnului Daniel Andrei și tuturor celor ce se implică în acțiuni nobile, pentru a crea bucurii acelor oameni care au avut o soartă mai nefericită.