Politic

S-au terminat depunerile de candidaturi!

După ce s-au încheiat depunerile dosarelor de candidatură pentru primari, consilieri locali, consilieri județeni și președinte al Consiliului Județean Gorj, văzându-se cu sacii în căruță, candidații se bucură de momentul de respiro dinaintea începerii campaniei electorale la modul serios, însă cu particularitățile de care trebuie să se țină cont din cauza pandemiei de coronavirus.
Astfel, Cosmin Popescu, actualul ocupant al funcției de președinte al C.J. Gorj, dar și candidat pentru un nou mandat, mărturisea pe pagina sa de Facebook: „«Alături de tine» nu este doar un simplu slogan, este felul meu de a fi! De aceea, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Gorj, având alături o echipă de consilieri județeni competenți, oameni de excepție, adevărați profesioniști în domeniile în care activează.”
Și, ca să ne amintim una dintre ultimele reușite ale lui Cosmin Popescu, menționăm încă o investiție mare în Gorj, proba că, dacă sunt tratați corect, investitorii nu fug de județul nostru, dimpotrivă! Iar cea mai bună dovadă este o nouă mare investiție în județul Gorj, anunțată de producătorul de materiale de construcții Soceram S.A.
„Le mulțumesc, în numele gorjenilor, atât celor de la Soceram, cât și altor investitori care, de-a lungul mandatului meu, au creditat cu încredere județul Gorj”, își arăta Cosmin Popescu recunoștința.
Dacă mai adăugăm și drumurile județului, precum și celelalte obiective care au constituit principalele preocupări ale șefului C.J. Gorj, vedem că a fost un mandat plin de activități, iar negarea rezultatelor pe care le pot vedea până și cei care se fac că nu văd n-ar face altceva decât să-l eticheteze pe îndrăzneț ca „lipsit de realism”, „cu capul în nori”, „picat din lună” și alte asemenea caracterizări deloc onorabile pentru un politician, fie el chiar și nițel mai deficitar la capitolul celor șapte ani de-acasă…