Politic

„România perfuzată”

Printre cei căror le-a ajuns până peste cap guvernarea de dreapta se numără, și nu de ieri, de azi, deputatul PSD de Gorj Mihai Weber. Ca unul care zilnic a dat piept cu activitățile guvernării așa-zise „de dreapta” a avut prilejul să constate atât bunele, cât și relele „guvernului meu”, indiferent ce număr a avut acesta. Partea rea a fost că încă nu s-au putut găsi aspectele bune ale unor guvernări care până și pe „tatăl lor” politic, Klaus Iohannis, l-au făcut să ajungă la concluzia, în timpul mandatelor sale, România a ajuns „o țară eșuată”…
Așa că nu este deloc de mirare sastisirea care răzbate din tot textul când citim ultima postare a șefului PSD Gorj, Mihai Weber:
„Incapabilii care guvernează țara de doi ani vor să rămână la butoane, într-o formă sau alta. Nu sunt revoltați și conștienți de situația din sănătate, economie sau din educație!
Din păcate, dezastrul pe care îl produc se plătește cu vieți omenești. În România anului 2021 se moare cu zile, din cauza unora care nu mai au percepția realității sau pur și simplu nu le pasă. De la USR-iștii Voiculescu și Mihăilă, care au condus Sănătatea, până la PNL-iștii lui Cîțu, TOȚI se fac vinovați de drama unui popor lăsat să se apere singur în fața pandemiei și a altor boli!
Aveți pe conștiință MIILE DE VIEȚI PIERDUTE din cauza virusului ucigaș, dar și din cauza blocajului provocat în spitale pe perioada pandemiei, când bolnavii cronici au fost privați de la serviciile de sănătate! În timp ce secțiile spitalelor zac goale pentru că nu se mai fac internări, secțiile ATI sunt supraaglomerate!
Situația este DRAMATICĂ! Zilnic, sute de români mor, iar alte câteva zeci de mii se îmbolnăvesc.
PNL trebuie să plece acasă de URGENȚĂ!”, scrie deputatul Weber, exasperat de habarniștii puterii.
Din păcate, premierul desemnat, generalul Ciucă, vine cu șapca-n mână după voturile PSD tot cu aceeași garnitură de ageamii din PNL, de parcă doar atâția profesioniști ar avea în tot partidul! De la Brătieni, la Cîțu, Vîlceanu și Raluca Turcan!
Sărac partid, după 140 de ani de istorie, pe ce mâini ai încăput…