Politic

PSD ține și la demnitatea românului de rând!

După ce au propus, susținut și realizat, măcar o bună parte din timp, cât au fost la guvernare, o viață mai decentă pentru români, măcar prin creșteri de pensii, salarii ori alocații pentru copii, pesediștii gorjeni s-au gândit și la recomandările Comisiei Europene privitoare la corelarea procentuală a valorii salariului minim național brut cu aceea a salariului mediu național brut. Astfel, liderul filialei gorjene a PSD, deputatul Mihai Weber, a depus o inițiativă legislativă prin care a propus ca valoarea salariului minim național brut să nu poată fi mai mică de 60% din valoarea salariului mediu național brut.

Scopul acestui demers normativ are în vedere garantarea  asigurării standardelor și condițiilor minime de trai decent pentru români, diminuarea migrației forței de muncă autohtone, precum și reducerea șomajului voluntar generat de lipsa de atractivitate a salariului minim.

Această inițiativă are și susținerea celorlalți colegi din conducerea PSD, Cosmin Popescu, Scarlat Iriza, Adrian Tudor, Ciprian Florescu sau Florin Cârciumaru având chiar frumoase opinii despre nobilul demers al șefului filialei PSD Gorj. Iată, deci, când unii se fac că nu găsesc soluții ca să îi fie bine și românului de rând, pesediștii găsesc soluții, le aplică și se gândesc mai departe la nivelul de trai al cetățenilor, arătând că iau în serios Constituția, care obligă politicienii să găsească mijloacele necesare unui trai decent al populației. Prin fapte, pesediștii își demonstrează superioritatea politicilor de stânga și că merită să guverneze în continuare România, spre binele oamenilor de rând, nu doar al unor inși care, culmea, nici măcar nu sunt cetățeni români, dar pe care așa-zisa dreaptă „românească” îi ține în brațe…