Politic

Primarul Vasile Vlăduleanu, omul pentru care mărturisește chiar munca sa

Un alt primar care nu este la primul său mandat și își dorește să își continue munca în slujba comunității este Vasile Vlăduleanu, „păstorul” administrativ al comunei Bîlteni. Încrederea pusă în el de către locuitori s-a dovedit una bine aleasă, iar rezultatele nu au întârziat să apară.
Ce este interesant este însă faptul că, deși în această perioadă dificilă mulți primari din Gorj se plâng de lipsa banilor, Vasile Vlăduleanu nu se numără printre aceștia. Nu a primit bani de la consiliul județean, dar spune că nici nevoie nu are. În scurt timp, comuna Bîlteni va avea toate drumurile asfaltate, rămânând ca acest deziderat să fie dus la îndeplinire în mandatul viitor. După cum tot în mandatul viitor va finaliza canalizarea în toată comuna, pe banii Ministerului Dezvoltării. Clădirea liceului din localitate a fost adusă cât de cât în normele de funcționare ale secolului XXI. Căminul cultural din satul Moi, vechi de peste 50 de ani, a intrat în reabilitare cu bani europeni, o finanțare obținută prin AFIR, investiția ridicându-se la 100.000 de euro. Destinația clădirii va fi extinsă, o parte din ea devenind un centru psihologic pentru bătrâni și copiii cu dizabilități.
Și toate astea doar ca să enumerăm câteva dintre obiectivele care au stat în atenția primarului Vlăduleanu, omul pentru care vorbește munca sa. Iar realizările și ambițioasele planuri de viitor par să-l aducă tot mai aproape de un nou mandat…