Politic

Mari nemulțumiri și în filiala doljeană a Pro România

Într-o țară tot mai nemulțumită de modul în care actuala guvernare înțelege să-și exercite atribuțiile, când măcar o dată pe zi apar noi și noi dovezi că ajungerea autointitulatei „drepte” la palatul Victoria este una dintre marile greșeli ale alegătorilor români, inclusiv partidul Pro România își manifestă îngrijorările tot mai vocal. Astfel, Victor Ponta se face purtătorul de cuvânt și al membrilor filialei doljene, condusă de deputatul Florinel Stancu, în luările sale de poziție privind absurditatea unor idei debitate din zona guvernamentală precum „extragerea” bătrânilor pentru 3 luni din sânul familiilor.
„Deci, pe cei de peste 65 de ani îi ducem să îi închidem într-un hotel? Contra cost? Îi încuiem până în decembrie și vedem care scapă cu viață?
Cred că această idee este absolut inacceptabilă – o jignire și o umilință inutilă și inumană pentru părinții și bunicii noștri!
Ei se protejează – și noi îi protejăm – dar nu așa!!!
Asta este preocuparea Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru? Credeam că este unul dintre puținii oameni normali și profesioniști din Guvernul PNL Orban! Dar se pare că anturajul l-a stricat deja!
Să ajungem să ne pară rău că l-au schimbat pe Costache?”, se întreba, revoltat, pe Facebook, Victor Ponta, liderul național al Pro România.
„În România, Guvernul NU vă lasă să munciți / dar dacă vreți în Germania sau în alte țări din Europa (plătiți mai puțin decât salariul minim, fără asigurare medicală, fără teste de Covid, fără dreptul de a vă schimba locul de muncă și fără bilet de întors acasă plătit) – vă trimite Ludovic Orban; să plecati chiar și în ziua Sfantă de Paște!
Iar cei peste 65 de ani vor fi inchiși în case ??? Dacă pleacă la sparanghel, le dați voie să iasă din casă??? Doamne ferește!”, își striga revolta, pe aceeași platformă de socializare, Victor Ponta.