Politic

Mădălina Negrescu, speranța ALDE pentru Primăria Tg.-Jiu

Doamna profesoară Mădălina Negrescu, candidatul ALDE la Primăria Târgu-Jiului, insistă pe câteva probleme ale cetățenilor care nu și-au găsit rezolvarea în ultimii 30 de ani, indiferent cine a fost la cârma primăriei „orașului lui Brâncuși”! Întrucât crede că a găsit soluțiile acestor neajunsuri, candidează cu speranță la scaunul ocupat, momentan, de primarul Romanescu. Astfel, închiderea Planului Urbanistic General (fără de care nu se poate vorbi de o dezvoltare armonioasă), realizarea unor parcări inteligente și sprijinirea utilării spitalului județean sunt promisiunile principale ale candidatului ALDE.
Mădălina Negrescu susține construirea unei parcări supraterane, în parteneriat-public privat, la Piața Centrală și implementare unei aplicații care să ajute șoferii. Cât despre ajutorarea SJU Gorj, candidata ALDE este de părere că municipalitatea ar trebui să contribuie cu bani pentru achiziționarea de aparatură pentru bolnavii cronici.
Viața a demonstrat că, decât să te împrăștii în mai multe activități și să nu faci mare scofală în niciuna, mai bine te focusezi pe câteva și te îngrijești să le duci la îndeplinire până la finele mandatului. Este o strategie care poate să se dovedească a fi de succes și la Primăria Târgu-Jiului? Vom afla asta pe data de 27 septembrie…