Lucrările la proiectele de investiții continuă

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, este mulțumit de activitatea partidului său, nu numai cea parlamentară, dar și cea guvernamentală. Până acum, PSD se dovedește a fi singurul partid care se mai gândește și la românul de rând, românul cinstit, care nu vrea nici să-și părăsească meleagurile natale, dar nici să-și păteze onoarea furându-și țara și pâinea de la gura compatrioților săi, speculând cu o nesimțire crasă diverse produse, în numele unui capitalism criminal, în care singura regulă este „homo homini lupus est”! Capitalism prost înțeles, dar pentru care lăcomia multora i-ar face pe aceștia să-și vândă și sufletul, și mama, și ar lua și pielea de pe aproapele lor, doar pentru a vedea lumea că ei, Vasile Dinflori al Leanei lu’ Pădure, sau Gică al lu’ Posomorâtu, au ajuns cineva și se scaldă-n bani! Să moară dujmanii lor dă invidie că ei e jmecheri, că pot să fure și sunt liberi încă, pentru că au proptele!…
Așadar, pentru cei care se mulțumesc cu o viață normală, cu toate că are de picior ghiuleaua PNL-istă, PSD face eforturi ca să țină țara pe linia de plutire, cu toate găurile pe care le fac permanent tot mai mulți indivizi. În acest sens, deputatul Weber ne anunță că se lucrează la o ordonanță de urgență care să dea undă verde tuturor proiectelor blocate de creșterea iresponsabilă a prețurilor materialelor de construcții:
O ordonanță de urgență emisă de guvern, la propunerea și insistențele PSD, va debloca TOATE proiectele aflate în derulare, stopate de explozia prețurilor la materialele de construcții!!!
Această OUG se va aplica retroactiv și vizează proiectele derulate pe bani guvernamentali, dar și pe cele finanțate pe programe europene.
IMPORTANȚA acestei OUG este covârșitoare! Fără ajustarea necesară adoptată, care să permită reluarea urgentă a lucrărilor la proiecte, multe miliarde de euro s-ar pierde, pur și simplu, iar alte sute nu ar mai putea fi atrase în România.
”, ne înștiințează deputatul Mihai Weber într-o postare de pe pagina sa de socializare.