Politic

Florinel Stancu are un nou candidat la primărie

Inimosul și neobositul deputat Florinel Stancu are un nou candidat la primărie, acum cea din Dobrești. Este vorba despre domnul Dinu Lucian Pisoi, de 29 de ani, care nu a mai făcut politică până acum. Tânărul candidat este jurist de profesie și inspector achiziții publice. Domnul deputat, după cum postează și pe pagina personală de socializare, îl consideră pe noul candidat o achiziție valorasă pentru partid, dar și o variantă câștigătoare pentru locuitorii comunei: „Am plăcerea să-l prezint pe candidatul PRO Romania la Primăria Dobrești. Acesta a ales PRO Romania pentru că ține cu România, cu Doljul și cu locuitorii Dobreștiului. Vine în echipa noastră însoțit de 2 consilieri locali care denunță alianța dintre Claudiu Manda de la PSD și Ion Cupă de la PMP.
Proiectele pentru dezvoltarea comunei Dobrești, indiferent de sursa de finanțare, vor fi pe mâini bune, pe mâinile unui expert.
Politica PRO România este să schimbe administrațiile locale corupte și incapabile. Noi venim cu oameni noi și pregătiți. Vom reuși să schimbăm în bine județul indiferent câte blocaje va provoca păguboasa alianță dintre PSD și PMP împotriva noastră.
PRO România are soluții foarte bune pentru Calafat, Bechet, Pielești și peste tot unde cred baronii că ne vor bloca.”
De-acum, pus pe „traiectorie”, rămâne ca tânărul candidat să arate ce poate…