Politic

Deputatul Florinel Stancu demontează o fake news

Liderul filialei doljene a Partidului Pro România, deputatul Florinel Stancu, este decepționat să vadă cum un zvon despre sănătatea sa s-a transformat, românește, din țânțar în armăsar. Iar la vreme de pandemie, acest gen de fake news poate fi cu ușurință crezută, așa că inimosul deputat a ținut să facă personal o precizare în acest sens, pe pagina sa de socializare:
„Dragi prieteni, regret să constat faptul că în această perioadă de pandemie nu ai dreptul să răcești și nici să ai alergie la ambrozie. Eu am o ușoară alergie la această plantă și am răcit din cauza aerului condiționat din mașină. Nimic deosebit. Trec prin asta în fiecare vară. Numai că de data asta adversarii mei politici fără scrupule și fără pic de bun simț, fără să mă sune sau să dețină dovezi, au lansat minciuni de tipul că m-am infectat cu Sars-CoV-2 și nu vreau să mă testez.
Un alt FALS al alianței politice PSD-PNL din Dolj la adresa mea!
Din prima clipă când am simțit că nu mă simt bine m-am izolat (din 28 august) iar astăzi m-am testat. Rezultatul este NEGATIV!
Îi rog pe toți cei care salivau de bucurie că nu voi mai merge în campanie să mă întâlnesc cu cetățenii, să-și mai amâne petrecerea. Luni voi merge la București să votez pentru ca guvernul Orban să plece acasă, iar de marți îmi reiau întâlnirile cu oamenii mei dragi din județ.
Multă sănătate tuturor! Nu este vina noastră că binomul a stabilit alegerile pentru 27 septembrie!”, a mai menționat deputatul Stancu.