La Plopșoru, șase consilieri locali au blocat alimentarea cu gaze a comunei

Unul dintre proiectele importante ale comunei Plopșoru va fi, din păcate, întârziat. Este vorba despre alimentarea cu gaze a comunei, acțiune care ar aduce plopșorenii cu un pas mai aproape de viața civilizată, europeană, a secolului XXI.
Există, însă, și oameni care nu-și doresc ca acest lucru să se întâmple și pun „tălpi” demersurilor primarului Petre Grigorie. Astfel, când a fost supus la vot în consiliul local proiectul de hotărâre privind includerea în domeniul privat al comunei Plopșoru a unei suprafețe de teren de 1.750 m.p., consilierii Cîrstea Gabriel, Gheorghiță Ion, Ivănoiu Robert, Nicolescu Constantin, Pătrașcu Constantin și Pop Daniel au considerat că este mai bine pentru comunitatea plopșorenilor dacă votează… împotrivă!
Terenul urma să fie folosit de către societatea comercială constructoare a rețelei de gaze în vederea amplasării acolo a stației de alimentare cu gaze naturale, lucru care face parte exact din proiectul de introducere a gazelor în comuna Plopșoru.
Această acțiune este cu atât mai importantă cu cât vine iarna, iar introducerea gazelor pentru încălzitul plopșorenilor ar fi o reală binefacere, mai ales în cazul oamenilor în etate, care nu mai pot alerga să se aprovizioneze cu lemne sau cărbune ori să stea cu securea în mână la spart lemnele respective.
Așa că este important ca oamenii să știe de ce nu vor beneficia mai devreme de acest serviciu și că, din cauza acestor voturi negative, și în acest an își vor alimenta sobele tot cu lemnele sparte cu securea…