Economic

Sorin Boza se află la Strasbourg, pentru viitorul CEO

Președintele Directoratului din Complexul Energetic Oltenia, Sorin Boza, se află la Strasbourg pentru susținearea și menținearea în viață, a colosului energetic din Oltenia. Astfel, alături de reprezentanți din alte opt țări europene care folosesc cărbune energetic și echipa de conducere de la Euracoal,  generalul de la CEO va participa la invitația ministrului energiei din Polonia, la o masă rotundă privind viitorul energiei obținută prin arderea cărbunelui energetic.

 

Generalul vine cu detalii edificatoare

„Am pregătit zilele trecute acest comunicat de presa împreuna cu toți colegii mei, și consider că acum cine își dorește să înțeleagă acest “fenomen” ce a creat in ultimele zile destule întrebări, o va face. Iar dacă altă dată vor fi și alte întrebări suntem aici sa răspundem tuturor celor ce își doresc un răspuns corect și oficial n același timp . Așa cum am spus nu de puține ori, costul certificatului de carbon va ajunge sa ne afecteze drastic Cash-Flow-ul companiei, însă prin tot ceea ce întreprindem in aceste momente, sunt sigur că soluțiile găsite vor ajuta acest complex sa meargă mult timp de acum încolo. Sistemul energetic național are nevoie de noi!”.

Sorin Boza dă asigurări încurajatoare

„Acest mesaj trebuie sa fie clar pentru toți cei ce își doresc binele acestei companii. Chiar dacă sunt unii care se bucura la orice impediment pe care îl avem, îi asigur pe toți cei 13300 de colegi, că vom trece și peste aceste probleme. 
Astăzi am ajuns la Strasbourg, unde, mâine, împreuna cu echipa de conducere Euracoal vom participa la invitația ministrului energiei din Polonia la o masa rotundă după votul din Parlament , subiectul fiind unul foarte important pentru noi toți: VIITORUL energiei pe cărbune. De asemenea, un grup mare de jurnaliști europeni vor pune întrebări despre soluțiile pe care le propunem noi ca și asociație pentru a depăși și aceasta situație dificilă nu numai pentru noi, ci și pentru celelalte 8 țări din UE care produc energie folosind cărbune.”