Actualitate

ZILELE COMUNEI BRĂNEȘTI

În organizarea Primăriei Comunei Brănești și a Consiliului Local Brănești, cea de-a 19-a ediție a Zilelor Comunei Brănești s-a desfășurat în ziua de 26 mai pe terenul sportiv din satul Capu Dealului.
Începând cu ora 12, programul a debutat cu un program de excepție susținut de elevii din comună, care au încântat pe cei prezenți, cu prestația lor.
Negustorii ambulanți aflați pe baza sportivă, au oferit prilejul oamenilor din comună, de a se delecta cu tot felul de produse specifice unui asemenea eveniment.
Chiar și cei mici au avut prilejul de a-și exprima cutezanța într-un carusel imens, dar și într-un trenuleț pe șine, amplasat pe gazonul stadionului.
Aflat în mijlocul evenimentelor, primarul comunei, Gheorghe Stochițoiu, a dialogat cu cei prezenți, în felul său prietenos, în așa fel încât cetățenii din Brănești să se simtă bine, ca la sărbătoare.
Chiar dacă vremea a fost uneori, ostilă, oamenii au fost încântați de programul artistic oferit de interpreți renumiți, ai României. Astfel, în după amiaza zilei, au evoluat pe scenă, următorii artiști: Olguța Berbec & Remus Novac, Dorina Mete, Gabriel Coveșeanu (COVE), Ștefan Minulescu și maestrul Costel David.
Seara, în regal interpretativ, îndrăgita solistă, Niculina Stoican, a oferit brăneștenilor un program excepțional, așa cum este firesc în epilogul unei sărbători frumoase, dedicată Zilelor Comunei Brănești.