Actualitate

Unde va fi înmormântat Ilie Balaci?

Înmormântarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programată pentru marţi, 23 octombrie. Familia nu a făcut încă publică ora la care va avea loc înmormântarea şi programul, dar un lucru este cert: sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci va fi depus şi la stadionul Ion Oblemenco.
Ilie Balaci va fi înmormântat marţi, 23 octombrie, în cimitirul Sineasca din Craiova, alături de tatăl său. Conform programului anunţat de familie, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci va fi depus luni, 22 octombrie, la prânz la Biserica Sfântul Ilie. Luni, la ora 18.00, sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist va fi depus la stadionul Ion Oblemenco din Craiova, unde va rămâne peste noapte. Marţi, sicriul va fi adus din nou la Biserica Sfântul Ilie, unde va avea loc slujba de înmormântare oficiată de Mitropolitul Olteniei, ÎPS Irineu. Marţi, începând cu ora 9.00, trupul fostului fotbalist va fi depus pe terenul stadionului Ion Oblemenco, iar de la 11.30 un sobor de preoţi de la de la Mitropolia Olteniei va efectua pe teren o slujbă in memoriam. Conform sursei citate, la ora 12.15 este programată plecarea spre Biserica Sfântul Ilie, iar de la ora 13.00 aici va avea loc slujba de înmormântare, oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei.
Programul anunţat pentru marţi, 23.10.2018, este:
9.00 – Depunerea trupului neînsufleţit pe terenul Stadionului Ion Oblemenco
11.30 – Slujbă In Memoriam oficiată de un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei
12.15 – plecare spre Biserica Sf. Ilie
13.00 – Slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei
14.00 – Plecare spre Cimitirul Sineasca
Cortegiul se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea Bucureşti – Pasajul Suprateran – Str. Amaradia – Str. George Enescu – Cimitirul Sineasca

Notă: Programul poate suferi modificări, care vor fi anunţate în timp util.

Sursa: http://ziare.eclub.ro