Actualitate

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat pe DN 7. 10 ambulanţe deplasate la faţa locului

În seara zilei de luni a fost declanşat Planul roşu de intervenţii în urma unui accident petrecut în apropiere de Râmnicu Vâlcea.
La faţa locului s-au deplasat 10 ambulanţe, o autospecială pentru descarcerare şi două echipaje SMURD. Microbuzul a fost acroşat de un TIR. Traficul pe DN 7 / E 81 a fost blocat total. Potrivit informaţiilor transmise de Poliţia Vâlcea există cel puţin cinci răniţi. „Autocarul se deplasa pe direcţia Sibiu – Vâlcea când a fost acroşat, la km 181 + 700 m, de semiremorca unui TIR care venea din sens opus. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba de cinci răniţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea. Printre cei cinci răniţi se numără şi şoferul microbuzului.
Şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, lt. col. Dan Pascaru, a transmis că o pasageră care este în stare critică este de „cod roşu”: Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea.
Traficul pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, a fost reluat la aproximativ o oră şi jumătate

Sursa: http://ziare.eclub.ro