Actualitate

Un beţiv a bătut o tânără căreia a vrut să-i ia cu forţa telefonul după ce fata refuzase să i-l dea de bunăvoie

Un vâlcean de 54 de ani a încercat să ia cu forţa un celular de la o tânără de pe stradă. Poliţiştii au propus ca suspectul să fie arestat preventiv pentru tentativă de tâlhărie calificată.
Sâmbătă noaptea, 8 februarie, o tânără de 19 ani, din Frânceşti s-a prezentat la sediul Poliţiei din Râmnicu Vâlcea pentru a reclama faptul că a fost victima unei tentative de tâlhărie. Un necunoscut de pe stradă i-a cerut telefonul mobil şi, când a refuzat să i-l dea, a pălmuit-o şi apoi a lovit-o cu pumnul în stomac.
La scurt timp după reclamaţie, pe baza informaţiilor şi semnalmentelor oferite de victimă, poliţiştii l-au depistat pe suspect, în zona Gării din Râmnicu Vâlcea, dar fiind „în stare vădită de ebrietate”, l-au internat în spital.
„În noaptea de 08 februarie, la sediul Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea s-a prezentat o tânără de 19 ani, din Frânceşti, care le-a relatat poliţiştilor că un bărbat a agresat-o şi a încercat să-i sustragă telefonul mobil. În fapt, tânăra în timp ce se deplasa pe strada Ferdinand ar fi fost abordată de un bărbat care i-a cerut să-i dea telefonul mobil, iar în momentul în care aceasta a refuzat, bărbatul ar fi lovit-o. Tânăra a reuşit să fugă, aceasta mergând direct la sediul Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea”, a declarat printre altele purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.
Suspectul este un bărbat de 54 de ani din comuna vâlceană Goleşti. În urma probelor descoperite de organele de cercetare penală, luni, 10 februarie, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Marţi, 11 februarie, bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de tâlhărie calificată. În ultima perioadă, tot mai mulţi vâlceni reclamă faptul că sunt victimele unor tâlhari care, în general, sunt interesaţi de telefoanele mobile şi de bijuteriile expuse la vedere.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/