Actualitate

Un bărbat condamnat pentru că şi-a sechestrat şi bătut soţia a dat cu maşina, intenţionat, peste o adolescentă de 14 ani

Un bărbat în vârstă de 52 ani, condamnat pentru violenţă domestică, a lovit intenţionat cu maşina o fată de 14 ani. Bărbatul a fost arestat preventiv.
Evenimentul a avut loc sâmbătă, 7 martie 2020, pe strada Boier Mărunţelu din localitatea Mărunţei, judeţul Olt. Un bărbat de 52 ani, aflat la volanul unui autoturism, a urmărit o adolescentă de 14 ani, care mai era însoţită de o altă fată, şi în momentul în care a ajuns în spatele tinerelor, în urma unor schimburi de replici, a accelerat, doborând-o pe fata de 14 ani la pământ. Poliţiştii au stabilit că la mijloc a fost un conflict spontan, cei doi necunoscându-se anterior. Cert este că după ce a doborât-o pe marginea drumului bărbatul a plecat de la locul accidentului, fiind ulterior identificat de poliţişti cu ajutorul înregistrărilor de pe o cameră video a sistemului de monitorizare din localitate.
„La data de 7 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au cercetat împrejurările producerii unui eveniment rutier. În urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Mărunței, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, a accidentat o minoră, de 14 ani, din localitate, după care a plecat de la locul producerii accidentului, fără a încuviinţa poliţia. Poliţiştii au identificat bărbatul la domiciliul său. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, din verificările efectuate a reieşit faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat”, a transmis IPJ Olt.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore şi ulterior arestat pentru 30 de zile.
Fata a fost transportată la spital imediat după accident.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/