Actualitate

Trei centre sunt în Olt pentru sacrificarea mieilor

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) a avizat, temporar, pentru sacrificarea tineretului ovin și caprin, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, conform solicitărilor transmise de primării, trei centre.
Este vorba de spațiul special amenajat situat în incinta târgului săptămânal din localitatea Osica de Sus, care desfășoară activitate în zilele de 13 aprilie și 19 aprilie, de un alt spațiu amenajat în incinta Pieței Agroalimentare din Balș, cu activitate în perioada 16 aprilie – 19 aprilie și de un spațiu pregătit în Slatina, în incinta fostului Abator Strehareți, care va desfășura activitate în zilele de 17 aprilie și 18 aprilie, precizează DSVSA Olt.
DSVSA Olt recomandă consumatorilor să achiziţioneze produse alimentare specifice acestei perioade numai din unităţi autorizate/înregistrate sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, care sunt supuse controalelor sanitare veterinare, pentru a preîntâmpina apariţia îmbolnăvirilor.
În cazul în care constată nereguli care ar putea pune în pericol sănătatea publică, consumatorii sunt rugaţi să sune la telefonul 0372735838 sau 0249416726 (fax) – DSVSA Olt.