Actualitate

Trei bărbaţi reţinuţi de poliţişti, după ce au fost implicaţi în răpirea unei fete de 15 ani

Trei bărbaţi, în vârstă de 28, 29 şi 32 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Gorj, fiind suspectaţi că au fost implicaţi în răpirea unei fete de 15 ani. Adolescenta se afla pe stradă, cu tatăl său, în momentul răpirii, părintele fiind cel care a sunat la numărul de urgenţe 112.
Potrivit unui comunicat de presă, de luni seara, al Poliţiei Judeţene Gorj, poliţiştii din oraşul Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi, duminică seara, că o fată de 15 ani a fost răpită de pe stradă.
Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat de 36 de ani, din comuna Ţânţăreni, care a reclamat că persoane necunoscute au luat-o cu forţa pe fiica sa, în vârstă de 15 ani, şi au plecat cu un autoturism spre judeţul Dolj.
Poliţiştii au pornit în căutarea răpitorilor şi au reuşit să îi găsească, împreună cu fata răpită. Este vorba despre cinci suspecţi – trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 32 de ani şi doi adolescenţi de 15, respectiv 17 ani, toţi din comuna Tânţăreni, arată sursa citată.
Luni, cei trei bărbaţi, în vârstă de 28, 29, respectiv 32 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru lipsire de libertate in mod ilegal.
Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, iar marţi bărbaţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: http://ziare.eclub.ro