Actualitate

Târgul de Moş Nicolae va fi deschis de Ziua Naţională

Târgul de Moş Nicolae se va deschide pe 1 Decembrie în Piaţa Prefecturii, din municipiul Târgu-Jiu. Manifestare organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj.
Cei 35 de participanţi la târg aduc produse tradiţionale, de artă populară şi cadouri pentru cei care sunt aflaţi în căutarea unui cadou de Moş Nicolae pentru cei dragi. La ediţia a XI-a a târgului vin meşteri din Vâlcea, Argeş, Harghita, Suceava, Cluj, Olt, Mehedinţi, Chişinău şi Gorj. Târgul va fi deschis în perioada 1-6 decembrie în centrul municipiului Târgu-Jiu. Deschiderea oficială a târgului de Moş Nicolae are loc pe 1 decembrie 2018 la ora 12:30.
Pe lângă obiecte realizate de meşteri populari, în târg mai pot fi găsite obiecte specifice sărbătorilor de iarnă şi dulciuri. Aşadar dacă vă aflaţi în căutarea unui cadou vă aşteptăm cu mare drag la ediţia a XI-a a Târgului de Moş Nicolae cu produse tradiţionale, cusături, ţesături, cioplituri, pielărie, artizanat, ceramică, dar şi costume populare. Târgul de Moş Nicolae este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu-Jiu.

Sursa: http://ziare.eclub.ro