ActualitateSocial

Tânărul din Slatina care a lovit intenționat cu mașina pe stradă un bărbat vrea să scape de gratii

Tânărul de 30 de ani din Slatina care, la sfârșitul anului trecut, a lovit intenționat cu mașina pe fostul concubin al prietenei sale și care a fost arestat preventiv, pentru tentativă de omor, rămâne, în continuare, după gratii, a decis, recent, Tribunalul Olt. El a contestat decizia instanței de judecată, dorind să scape de gratii.
Decizia a fost luată, marți, de Tribunalul Olt, care a admis propunerea procurorilor și a dispus prelungirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpat.
„În temeiul dispoziţiilor art. 348 C.proc.pen. rap. la art. 207 alin. 4 şi 6 C.proc.pen., constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpatul Dulgheru Robert-Constantin, în prezent aflat în detenţie în Penitenciarul Craiova, arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.27 din 31.12.2023 emis de Tribunalul Olt în dosarul nr. 3789/104/2023 (încheierea nr.67 din 31.12.2023) şi, pe cale de consecinţă, menţine această măsură”, se arată în încheierea Tribunalului Olt.
Ieri, inculpatul a contestat decizia instanței de judecată, dorind să scape de gratii.
Robert-Constantin Dulgheru este cercetat, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, după ce, la sfârșitul anului trecut, l-a lovit intenționat cu mașina pe fostul concubin al prietenei sale, o tânără de 23 de ani.
Întreaga scenă s-a petrecut pe strada Ionașcu din Slatina, în zona Catedralei „Sfântul Gheorghe Ionașcu”, după ce agresorul a fost blocat în trafic de fostul concubin al fetei. Acesta a coborât din autoturismul pe care îl conducea și s-a pus în fața mașinii celuilalt bărbat, lângă care se afla, ca pasageră, fosta sa prietenă. Iritat, noul prieten al fetei a apăsat pedala de accelerație și a dat peste victimă. Aceasta a căzut jos, a fost călcată cu roțile mașinii și apoi târâtă peste 10 metri pe caldarâm, până pe trotuar.
Accept Advertisement cookies to view the content.
Victima a fost transportată la spital, cu multiple leziuni traumatice, având nevoie de 100 – 120 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
Reamintim că fostul concubin al fetei se afla sub un ordin de protecție provizoriu emis de Judecătoria Balș, astfel că apropierea de fosta sa prietenă îi era interzisă.