Actualitate

Tânără cercetată în Spania pentru fraudă şi spălare de bani, reţinută la Vâlcea

O femeie de 29 de ani din Tetoiu, cercetată de autorităţile din Spania pentru fraudă, falsuri şi spălare de bani, a fost reţinută de poliţiştii vâlceni, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Vâlcea. Femeia avea emis un mandat european de arestare, ea fiind bănuită că ar face parte dintr-un grup organizat ce a înşelat mai multe bănci spaniole.
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Postului de Poliție Tetoiu au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Spania, împotriva unei femei de 29 ani, din localitatea Tetoiu
Polițiștii au executat un mandat european de arestare, împotriva unei femei, cercetată pentru fraudă, falsuri și spălare de bani, fiind membră a unui grup organizat.
În fapt, în timp ce se afla pe teritoriul Spaniei, cea în cauză a deschis conturi bancare cu documente false. În majoritatea cazurilor banii au fost transferați în conturi străine, al căror scop era să verifice serviciul de banking online al acestor conturi.
Femeia a fost depistată, iar Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești a dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, ulterior fiind încarcerată în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Argeș.

Sursa: http://ziare.eclub.ro