Actualitate

Tânăr găsit desfigurat în faţa discotecii. A fost bătut crunt de agenţii de pază ai localului

Un localnic din oraşul vâlcean Horezu a postat pe Facebook un film în care un tânăr apare bătut groaznic la ieşirea dintr-o discotecă. Martorii susţin că bărbatul a fost desfigurat de agenţii de pază ai localului.
Un tânăr acuză că a fost desfigurat de agenţii de securitate ai unei discoteci. Imaginile devenite virale au născut dezbateri pe internet. După cum reiese şi din postare, victima a fost lăsată în voia sorţii în parcarea localului, să zacă, până când nişte clienţi au decis să cheme salvarea şi o rudă de a tânărului. Potrivit Poliţiei Vâlcea, bărbatul a fost recalcitrant în local. Agenţii de pază au încercat să-l scoată din local, de mai multe ori, dar acesta ar fi revenit şi mai nervos. Unul sau mai mulţi agenţi de securitate l-au bătut, motiv pentru s-a deschis un dosar penal în acest caz.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-un local din oraş, în noaptea de 23/24 martie a.c. Din primele constatări, a reieşit că un tânăr de 23 de ani ar fi provocat scandal, motiv pentru care a fost scos afară de un agent de securitate. Însă, acesta a intrat din nou în local, un alt agent de pază se pare că l-ar fi scos afară şi l-ar fi lovit în zona feţei. Bărbatul a fost transportat la spital, la Horezu, pentru îngrijiri medicale, fiind întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi purtare abuzivă”, arată Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.
Victima susţine că a fost reinternată la Spitalul Horezu, iar când a cerut să fie transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea cererea sa a fost refuzată, fără să i se precizeze şi motivul.
Incidentul s-a produs într-un local cunoscut sub numele de Club Dollar, unde, de altfel, au mai avut loc şi în trecut altercaţii între / cu clienţii turbulenţi, fiind la ieşire din oraş, pe drumul principal, destul de departe de zonele locuite.

Sursa: http://ziare.eclub.ro