Sute de noi locuințe pentru tineri!

 

S-a obținut finanțarea pentru 100 de blocuri noi la Târgu Jiu! A fost publicată lista cu noile proiecte aprobate de Ministerul Dezvoltării și care cuprinde al treilea proiect al municipiului nostru cu locuințe pentru tineri, în valoare de peste 126 de milioane de lei (peste 25 de milioane de euro), prin PNRR.
„Primele două proiecte, în valoare de 11 milioane de euro – 20 de blocuri în strada Narciselor și 10 blocuri în Strada Marin Preda – au fost deja aprobate pentru finanțare, iar acum avem și restul de 70 de clădiri, tot în strada Marin Preda.
Le mulțumesc celor din Direcția Programe, dar și domnului director Raul Chiriac de la Investiții pentru implicare și pentru munca imensă depusă pentru aceste proiecte.
Este o veste extraordinară pentru municipiul nostru și venim astfel în sprijinul tinerilor târgujieni care vor putea beneficia de locuințe moderne, cu consum de energie aproape zero, în clădiri cu câte 6 apartamente!”, a anunțat primarul Marcel Romanescu, pe pagina sa de socializare.