Actualitate

Suspectul care a înjunghiat în plină stradă un bărbat, victima decedând la spital, a fost arestat preventiv

Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus sâmbătă-seara reţinerea suspectului care a înjunghiat un bărbat în Slatina.
Bărbatul, acuzat de omor şi tentativă de omor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Surse din cadrul anchetei au declarat că bărbatul le-a spus anchetatorilor, în timpul audierii, că era în tranzit prin Slatina, se pregătea să plece în Belgia, la muncă. În acest sens, îşi cumpărase bilet pentru autocar, până la plecare, în încercarea de a „omorî timpul“, a abordat-o pe concubina celui care avea să moară în urma loviturilor de cuţit primite. Bărbatul are antecedente penale, atât în ţară, cât şi în străinătate, anchetatorii dând, de altfel, publicităţii, înainte ca suspectul să se predea, mai multe fotografii cu acesta şi precizând şi ce semne particulare are.
Suspectul, Ion Şerban, de 41 ani, din localitatea olteană Urzica, a fugit imediat după comiterea faptei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 12/13 octombrie 2018, fiind dat în urmărire generală. Sâmbătă după-amiază bărbatul s-a predat însă postului de Poliţie Transporturi Craiova Călători. Bărbatula fost audiat sâmbătă-seara, procurorul dispunând reţinerea sa, urmând ca astăzi să fie propus judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea arestării preventive pentru 30 de zile. Ion Şerban a avut un conflict cu victima, Ion Pietroşel, 44 ani, din Slatina, pornit de la avansurile pe care suspectul, dar şi un alt bărbat, Dragoş Stănescu, i le-ar fi făcut concubinei lui Ion Pietroşel. Suspectul l-a înjunghiat mai întâi pe Dragoş Stănescu, în zona spatelui, în conflict intervenind şi Ion Pietroşel, care a primit, la rândul lui, trei lovituri de cuţit în zona inimii, bărbatul, în ajutorul căruia a venit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, decedând nu mult mai târziu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost transportat. Agresorul a fugit imediat după comiterea faptei.

Sursa: http://ziare.eclub.ro