Actualitate

Șoferul de TIR ucrainean abandonat de patron pe Valea Oltului, ajutat de CAZICOM să repare camionul

La începutul lunii martie, Pedro, aşa cum este cunoscut şoferul ucrainean abandonat pe Valea Oltului, a fost implicat într-un accident rutier. Bărbatul a cerut ajutorul patronului firmei din Uzbekistan la care era angajat, însă acesta i-a promis că cineva va veni să îi repare camionul, însă ulterior a fost abandonat, iar după câteva zile a rămas fără apă şi mâncare, astfel că a cerut ajutorul şoferilor români de TIR.
Aceştia au lansat un apel pe Facebook, iar în scurt timp mulţi dintre ei s-au mobilizat şi l-au ajutat pe Pedro.
Mai mult de atât, angajații, alături de șeful lor Cazan Ion, de la firma vâlceană CAZICOM, impresionați de situația în care a ajuns Pedro, l-au ajutat luându-i TIR-ul din parcarea restaurantului Andiva de pe Valea Oltului și l-au dus în service-ul CAZICOM pentru a-l repara.
„Împreună cu câțiva colegi de la firma CAZICOM SRL din Râmnicu Vâlcea am reușit în această seară cu ajutorul și bunătatea șefului nostru Cazan Ion, să îi sărim în ajutor șoferului de tir ucrainian Pedro prin a-i lua camionul de pe Valea Oltului și a-l băga în service-ul nostru pentru a-l pune la punct. De asemenea, îi vom pune la dispoziție un loc de cazare unde va putea dormi liniștit și în siguranță și unde va avea parte de condiții de trai decente” a transmis Antonie Doru, unul din angajații mărinimoși CAZICOM.