Actualitate

Snopit în bătaie de propriul fiu, bărbatul a ajuns la spital

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj, a fost snopit în bătaie chiar de către propriul fiu.
Poliţiştii au fost sesizaţi de către fiica bărbatului, care locuieşte în judeţul Mehedinţi. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că un bărbat, de 59 de ani, din municipiul Motru, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor neînţelegeri mai vechi, a avut un conflict cu fiul său, de 28 de ani, cu acelaşi domiciliu. Tânărul şi-a lovit tatăl cu brutalitate.

S-a emis un ordin de protecţie

„Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea sa. Poliţiştii au dispus emiterea ordinului de protecţie provizoriu, faţă de tânărul, de 28 de ani, care a fost obligat să părăsească domiciliul pentru o perioadă de cinci zile şi să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de tatăl său. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă domestică“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/