Actualitate

SENSURILE GIRATORII DE LA STEJERICA ȘI VÂNJULEȚ AU FOST RECEPȚIONATE

S-au terminat lucrările și s-a realizat recepția celor două sensuri giratorii de pe DJ 562A, Rogova-Cioroboreni-Pătulele, investiții ale Consiliului Județean Mehedinți.
Unul dintre cele două sensuri se află la intersecția cu DJ 606, Jiana – Hotărani – Vânju Mare, în punctul cunoscut drept Stejerica, iar cel de-al doilea, la Vânjuleț, la intersecția cu drumul care duce în Dealul Stârmina.
„Construcțiile nu doar că au o contribuție semnificativă la fluidizarea traficului, ci aduc și o valoare estetică deosebită DJ 562A ce a fost reabilitat tot în cadrul unui proiect derulat de Consiliul Județean Mehedinți, iar recepția s-a realizat în cursul anului trecut.
În urma investiției recepționată astăzi, s-a consemnat calitatea lucrărilor, cele două sensuri fiind bine realizate, semnalizate cu indicatoare și marcaje, vizibile atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Totodată, în cele două amplasamente s-a realizat iluminatul cu becuri de tip led, astfel încât, să reducem consumul de energie electrică.
Mă bucur că prin această investiție, onorăm promisiunea făcută cetățenilor din această zonă a județului, dar și celor care locuiesc în Drobeta-Turnu Severin și tranzitează DJ 562A, către casele părinților din mediul rural.
”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.