Actualitate

Şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, prins la volanul unei maşini neînmatriculate

Şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Tiberiu Cazan, a fost prins de poliţişti, marţi seara, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.
„Un bărbat de 50 ani a fost depistat de poliţişti rutieri în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada 9 Mai, din municipiului Tg.-Jiu. În cauză s a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice”, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.
Reprezentanţii Poliţiei Locale Târgu-Jiu au deschis o anchetă în acest caz. „Am luat legătura cu colegul meu, mi-a relatat că a fost oprit şi că a vrut să mute maşina, era maşina personală, că a avut-o pe platformă şi că a vrut să o mute dintr-un loc în altul şi a fost un poliţist de la Rutieră care l-a depistat cu maşina fără numere. Va răspunde penal şi din punct de vedere juridic, dacă a fost cumva în timpul serviciului, deşi mă îndoiesc. Documentele care au fost întocmite la faţa locului vor scoate în evidenţă absolut totul şi va răspunde şi de o parte, şi de alta”, a declarat directorul Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Florin Băluţă.

Sursa: http://ziare.eclub.ro