Actualitate

Şeful PNL Olt şi candidatul pentru CJ Olt intră în izolare. Conducerea organizaţiei judeţene suspendă activităţile programate

Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt, şi Ion Voicu, validat candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Olt, vor intra în izolare la domiciliu în urma participării, la Bucureşti, la întâlnirea la care a fost prezent şi senatorul PNL Vergil Chiţac, testat pozitiv pentru Covid-19.
Deşi nu există deocamdată o dispoziţie instituţională, Liviu Voiculescu – preşedinte PNL Olt şi candidat la funcţia de primar al Slatinei şi Ion Voicu, validat candidat la funcţia de preşedinte al CJ Olt, se vor autoizola şi vor cere testarea. „E un gest de responsabilitate. Nu putem fi iresponsabili”, a declarat Liviu Voiculescu, menţionând de asemenea că le-a recomandat colegilor să suspende activităţile programate în judeţ, cel puţin până la comunicarea rezultatelor testelor pentru cei care au participat la întâlnirea de la Bucureşti. În 9 martie, la Bucureşti a avut loc şedinţa Biroului Politic Naţional în care au fost validate candidaturile din fiecare judeţ, acesta fiind motivul pentru care Vergil Chiţac, senator PNL, a participat la acea întâlnire, în calitate de candidat la fotoliul de primar al Constanţei. Echipa de la Olt nu ar fi intrat în contact direct cu senatorul testat pozitiv pentru Covid-19. „Nu am simptome, mă simt foarte bine”, a mai precizat Voiculescu. La scurt timp, şeful PNL Olt a făcut precizarea şi pe contul oficial de Facebook. „Având în vedere dispoziţia aplicată întregului Birou Politic Naţional al PNL de a respecta recomandarea de autoizolare şi ţinând cont de faptul că sunt vicepreşedinte în BPN al PNL, anunţ pe această cale că mă voi conforma dispoziţiei date.
Prin urmare, pentru următoarele două săptămâni mă voi retrage la reşedinţa din Cungrea pentru a preveni orice contact cu alte persoane si a inlatura orice risc posibil pănă la efectuarea analizelor de caz. Precizez că este o măsură de autoizolare la domiciliu şi nu carantină”, a scris Voiculescu.

Sursa: http://ziare.eclub.ro/