Actualitate

Şase tineri au ajuns la urgenţe împuşcaţi sau înjunghiaţi după o bătaie într-un bar

Un localnic dintr-o comună doljeană a vrut să organizeze o petrecere privată într-un bar duminică, 21 aprilie, dar la miezul nopţii au apărut alţi tineri care intenţionau să se distreze şi ei în acelaşi local. Oamenii au început să-şi împartă pumni şi picioarele, unul dintre ei a scos un pistol, iar altul un cuţit. Totul s-a transformat într-o bătaie ca-n filme.
Incidentul a avut loc la miezul nopţii într-un bar din localitatea doljeană Bratovoieşti. Petrecerea privată era în toi când în local şi-a făcut apariţia un alt grup de tineri. Cearta a început imediat întrucât noii veniţi nu acceptau ca ei să nu fie lăsaţi în bar. După câteva schimburi de replici, cele două tabere s-au luat la bătaie.
„Din primele cercetări, opt persoane se pare că au fost implicate în acest conflict spontan. Poliţiştii au ajuns la faţa locului în urma apelurilor la 112, iar în locaţia respectivă s-a găsit şi un pistol artizanal, neletal, cu bile din plastic”, a declarat Mihaela Gârd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. Cei şase răniţi aju fost transportaţi la Spitalul de urgenţă Craiova.
„La spital au ajuns 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani, unii cu plăgi prin împuşcare, ceilalţi cu diverse leziuni. Doar doi au necesitat internare, este vorba de cei cu plăgile prin împuşcare în abdomen. Unul dintre aceştia a fost deja supus unei intervenţii chirurgicale şi este internat la terapie intesivă. Starea celor doi este stabilă în acest moment”, a declarat dr. Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Poliţiştii îi audiază pe cei implicaţi în conflictul de la Bratovoieşti. „În cauză s-a deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, tulburarea liniştii şi ordinii public, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Măsurile vor fi luate după ce poliţiştii vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a declarat Mihaela Gârd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa: http://ziare.eclub.ro