Actualitate

S-A DESCHIS O NOUĂ CLINICĂ DE STOMATOLOGIE ÎN DROBETA-TURNU SEVERIN

În Drobeta-Turnu Severin a fost inaugurată o clinică stomatologică de excepție, gata să ofere servicii de calitate superioară, cu un impact profund asupra sănătății și frumuseții zâmbetului cetățenilor.
Clinica Smile Care a fost înființată în București, în anul 2007, de către renumitul medic stomatolog dr. Cornel Predescu, iar mai târziu a fost preluată de catre nepotul lui, dr. Ghinea Daniel, originar din Drobeta-Turnu Severin. Deoarece avea pacienti din județul Mehedinți nostru care se deplasau până la București, a luat hotărârea să deschidă o clinică în orașul natal.
Este o clinică modernă și prietenoasă, echipată cu tehnologii de ultimă generație, unde o echipă dedicată de specialiști oferă cele mai avansate și personalizate tratamente stomatologice.
Fie că este nevoie de o simplă consultație sau de un tratament complex de reconstrucție a danturii în doar 24 de ore, pe implanturi Fast&Fixed de la Bredent, echipa de medici specializați este pregătită să ofere cele mai avansate soluții, într-un mediu confortabil și relaxant.
Adresa noii clinici stomatologice este: Strada Traian, nr. 78A
Pentru programări și informații suplimentare: 0748.349.503