Actualitate

Româncă desfigurată de mai mulţi tineri pe o stradă din oraşul englez Doncaster

Anca, o tânără în vârstă de 34 de ani din România, a fost bătută cu brutalitate de mai mulţi tineri, chiar în faţa casei în care locuieşte din oraşul englez Doncaster.
Femeia a povestit pe pagina sa de Facebook cum s-a întâmplat totul. Anca ieşise de la serviciu, după 10 ore de lucru, iar când şi-a parcat maşina în faţa casei un grup zece adolescenţi au trecut pe lângă ea şi au început s-o înjure. Românca le-a spus să vorbească mai încet pentru că se trezesc copiii săi care dormeau, dar tinerii s-au năpustit asupra ei şi au lovit-o cu brutalitate. Tânăra este revoltată că poliţia nu a luat nicio măsură: „Eram lângă maşină şi ei treceau prin faţa casei mele, urlând. M-au vazut şi m-au înjurat. Le-am spus să vorbească mai încet că dorm copiii. Au început să urle şi mai tare şi una din fete s-a apropiat de gard. I-am spus să facă linişte sau chem poliţia. Atunci au luat foc şi au sărit pe mine. Nici un vecin nu a ieşit. Au spart gardul şi masina unei prietene care a lasat-o masina la mine pe stradă. Am reuşit să intru în casă şi să sun politia, timp în care băteau cu picioarele în uşa mea. După un timp s-a facut linişte şi i-am văzut urcându-se pe trei dintre ei într-un SUV negru şi restul au fugit pe străduţe. Am fost la spital, nu este nimic fracturat. Au trecut 48 de ore şi poliţia nu a apărut. Au sunat după 24 ore să îmi spună că sunt ocupaţi pe timpul weekend-ului şi că săptămâna viitoare o să mă sune un ofiţer să îmi ia o declaraţie telefonică. Apoi să mai aştept câteva zile un ofiţer disponibil să îmi ia şi o declaraţie scrisă. Cu alte cuvinte: poliţia nu se implică, mai ales că sunt minori implicaţi”.
După ce povestea româncei a devenit publică, poliţia a anunţat că a deschis o anchetă pentru prinderea tinerilor care au desfigurat-o pe româncă.

Sursa: http://ziare.eclub.ro