Actualitate

Reprezentanţii Mehedinţi Gaz îşi asumă în totalitate VINA cu privire la ÎNTÂRZIEREA extinderii reţelei de gaz în SEVERIN!

Astăzi, în cadrul unei şedinţe de consiliu local, reprezentanţii Mehedinţi Gaz, au declarat în exclusivitate că primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu, are perfectă dreptate când afirmă că societatea a bătut pasul pe loc în ultima periodă.
„Aveţi perfectă dreptate să fiţi nemulţumiţi de activitatea din 2017-2018 iar ceea ce a spus domnul primar Marius Screciu este perfect adevărat. Lipsa fondurilor pentru finanţarea unor lucrări, acesta a fost motivul pentru care lucrările propuse au întârziat neexplicat de mult. De şase luni de zile, structura acţionaratului celor trei companii s-a schimbat, au fost finalizate actele şi toate demersurile ca un procent de 52 la sută dintre aceste acţiuni să meargă la acţionarul elveţian, care a depus în ultimul timp banii necesari pentru continuarea activităţii,, au afirmat reprezentanţii Mehedinţi Gaz.
Mai mult decât atât, Mehedinţi Gaz intenţionează ca anul acesta să prevadă un număr 22 km de reţea de gaz în municipiu iar circa 15 km se vor regăsi în cartierul Schela Cladovei.

Sursa: http://ziare.eclub.ro