ActualitateCulturalGeneralLumeşti

REBECA BOSNEA, o tânără foarte talentată, din Craiova!

Rebeca Bosnea este o foarte tânără interpretă de muzică ușoară, dar foarte talentată! Gustul succesului l-a simțit în numeroase rânduri, câștigând alături de diplome și trofee, și ropote de aplauze, la festivalurile și concursurile la care a participat.

Ambițioasă și perseverentă, Rebeca se pregătește foarte bine și are mare încredere că va deveni o solistă îndrăgită de public, că va evolua în spectacole mari și va avea foarte mulți fani. Fiind o tânără foarte frumoasă și talentată pe măsură, Rebeca Bosnea are toate șansele șă își vadă visul împlinit! Dar iată cum se prezintă Rebeca, celor care o îndrăgesc, deja:

Sunt Rebeca Bosnea din Craiova, am 14 ani, studiez canto de la vârsta de 6 ani, la Palatul Copiilor din Craiova, cu profesorul Alun Miloslav. Muzica e viata mea, când am o zi tristă, muzica mă salvează, îmi hrănește sufletul. Îmi doresc să ajung un artist iubit de public, și lupt pentru asta. La ora actuală, particip la concursuri prin țară, am câștigat trofee si diplome, cu care mă mândresc! Îmi doresc ca lumea sa mă cunoască mai bine, aștept invitațiile voastre la spectacole, să cânt și să încânt publicul, să fac atmosferă plăcută. Sper ca într-o zi, numele meu, Rebeca Bosnea, să fie cunoscut, să am concerte și fani cât mai mulți. Cu drag, Rebeca.

Mult succes și un viitor strălucit, îți urează și colectivul de redacție al jurnalului INFORMAȚIA OLTENIEI!